InstructorRodica Bunea
TypeOnsite Course
DateJun 17, 2015 - Jun 23, 2015
Place300 North Street, London England
Seat15/15
Price$700
Buy NowBook Now

Modelaj in pasta de zahăr – Figurine Paște

Nivel: Începător / Intermediar
Durată: 2 zile, 18 ore
Număr locuri: 7
Cost: X RON

Descriere:

Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să modeleze în pastă de zahăr sau în ciocolată modelabilă. De menționat faptul că tehnicile sunt similare și decorului din paste polimerice (Fimo / Cernit) sau din porțelan rece.

Structura cursului include o parte teoretică și una practică. Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
  • materii prime și ustensile proprii;
  • masă de lucru proprie (1200 cm * 700 cm);
  • bufet cu cafea / ceai, apă / răcoritoare, gustări dulci / sărate, fructe;
  • diplomă de participare
Toate figurinele realizate rămân în posesia cursantului.

 

Poze de la curs
În urma cursului, participanții vor:
  • fi familiarizați cu toate etapele necesare realizării figurinelor din pastă de zahăr / ciocolată modelabilă;
  • cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii decorurilor din pastă de zahăr / ciocolată modelabilă;
  • vor fi capabili să conceapă şi să realizeze singuri figurine din pastă de zahăr / ciocolată modelabilă.
Section 1Parte teoretică (2 ore)
Lecture 1Materii prime alimentare utilizate în modelaj (pastă de zahăr, ciocolată modelabillă, coloranți etc.)
Lecture 2Ustensile și mod de utilizare
Lecture 3Formele de bază în modelaj
Lecture 4
Lecture 5Tehnici construcție figurine
Lecture 6Tehnici de obținere simetrie și proporție în modelaj
Lecture 7Tehnici de obținere culori bazate pe teoria culorilor
Lecture 8Reguli de igienă
Section 2Parte practică (16 ore)
Lecture 94 figurine simple cu temă de Paște
Lecture 103 figurine complexe cu temă de Paște