InstructorRodica Bunea
TypeOnsite Course
Datemart. 17, 2015 - mart. 21, 2019
Seat16/0
Price$99
Buy NowBook Now

Decor biscuiți cu royal icing

Nivel: Începător / Intermediar
Durată: 2 zile, 18 ore
Număr locuri: 7
Cost: X RON

Descriere:

Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să decoreze biscuiți/turtă dulce cu ajutorul royal icing-ului.

Structura cursului include o parte teoretică și una practică. Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
  • materii prime și ustensile proprii;
  • masă de lucru proprie (1200 cm * 700 cm);
  • bufet cu cafea/ceai, apă/răcoritoare, gustări dulci/sărate, fructe;
  • diplomă de participare
Toți biscuiții realizați rămân în posesia cursantului.

 

Poze de la curs
În urma cursului, participanții vor:
  • fi familiarizați cu toate etapele necesare realizării figurinelor din pastă de zahăr/ciocolată modelabilă;
  • cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii decorurilor din pastă de zahăr/ciocolată modelabilă;
  • vor fi capabili să conceapă şi să realizeze singuri figurine din pastă de zahăr/ciocolată modelabilă.
Section 1Parte teoretică (2 ore)
Lecture 1Materii prime alimentare utilizate în realizarea și decorul biscuiților (royal icing)Free Preview
Cum sociis natoque penatibus et magnis dimontes.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Sed posuere consectetur est at lobortis. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  2. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.
  3. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.
  4. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.
  5. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.
  6. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

shutterstock_229737784

Pharetra Malesuada Cursus Euismod
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Nullam Sit Fringilla Malesuada

Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligul. Aeget lacinia odio sem nec elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit.Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Donec sed odio dui. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.

Lecture 2Rețete biscuiți, turtă dulce, royal icing
Lecture 3Tehnică de antichizare
Lecture 4Tehnică contur și umplere
Lecture 5Tehnică formare flori cu duiul
Lecture 6Pictură simplă pe royal icing
Lecture 7Tehnică brush embroidery
Lecture 8Tehnică de transfer
Lecture 9Reguli de igienă
Section 2Parte practică (16 ore)
Lecture 10Se realizează 10 modele diferite de biscuiți
Section Quiz
Final Quiz