InstructorRodica Bunea
TypeOnsite Course
Datemart. 9, 2015 - mart. 12, 2019
Seat16/0
Price$69
Buy NowBook Now

Ciocolaterie și decoruri din ciocolată

Nivel: Începător / Intermediar
Durată: 3 zile, 24 ore
Număr locuri: 4
Cost: X RON

Descriere:

Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să învețe să lucreze cu ciocolata.

Structura cursului include o parte teoretică și una practică. Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
  • materii prime și ustensile proprii;
  • masă de lucru proprie (1200 cm * 700 cm);
  • bufet cu cafea/ceai, apă/răcoritoare, gustări dulci/sărate, fructe;
  • diplomă de participare
Macheta realizată rămâne în posesia cursantului.

 

Poze de la curs
În urma cursului, participanții vor:
  • fi familiarizați cu toate etapele necesare realizării pralinelor, trufelor și decorurilor din ciocolată
  • cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii pralinelor, trufelor și decorurilor din ciocolată
  • vor fi capabili să conceapă şi să realizeze singuri praline, trufe și decorurilor din ciocolată.
Section 1Parte teoretică (2 ore)
Lecture 1Temperarea ciocolateiFree Preview
Cum sociis natoque penatibus et magnis dimontes.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Sed posuere consectetur est at lobortis. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  2. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.
  3. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.
  4. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.
  5. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.
  6. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

shutterstock_229737784

Pharetra Malesuada Cursus Euismod
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Nullam Sit Fringilla Malesuada

Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligul. Aeget lacinia odio sem nec elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit.Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Donec sed odio dui. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.

Lecture 2Materii prime alimentare utilizate în realizarea pralinelor și decorurilor din ciocolată
Lecture 3Rețetetar praline / trufe
Lecture 4Tehnică de colorare praline
Lecture 5Tehnică aerografiere
Lecture 6Tehnică turnare, umplere, sigilare
Lecture 7Tehnici obținere diferite decoruri
Lecture 8Reguli de igienă
Section 2Parte practică (22 ore)
Lecture 9Dark chocolates thins cu susan alb si negru
Lecture 10White crispy chocolate thinsFree Preview
Cum sociis natoque penatibus et magnis dimontes.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Sed posuere consectetur est at lobortis. Sed posuere consectetur est at lobortis. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  2. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.
  3. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.
  4. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.
  5. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.
  6. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

shutterstock_229737784

Pharetra Malesuada Cursus Euismod
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Ipsum Portalion Elitesimo Aenean
Nullam Sit Fringilla Malesuada

Donec sed odio dui. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligul. Aeget lacinia odio sem nec elit. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit.Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Donec sed odio dui. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum.

Lecture 11Dark pistachio chocolate thins
Lecture 12Tablete de ciocolata neagra cu piper rosu
Lecture 13Tablete de ciocolata cu lapte, fistic si goji
Lecture 14Tablete de ciocolata alba cu turmeric, fistic si trandafir iranian
Lecture 15Batoane de ciocolata neagra cu umplutura pe baza de pailleté feuilletine
Lecture 16Praline cu fructul pasiunii
Lecture 17Praline cu cointreau
Lecture 18Praline cu jeleu de capsune
Lecture 19Praline cake-pops cu dulce de leche si cafea
Lecture 20Praline cu crema de lapte si infuzie de cafea
Lecture 21Praline cu crema infuzie de busuioc si lime
Lecture 22Trufe cu sampanie
Lecture 23Trufe cu cocos
Lecture 24Trufe cu pralina
Lecture 25Țigări simple subțiri
Lecture 26Țigări rulate groase
Lecture 27Țigări bicolore
Lecture 28Decoruri laterale pentru torturi
Lecture 29Decoruri laterale pentru monoporții
Lecture 30Cercuri, din ciocolată
Lecture 31Flori - free hand
Lecture 32Coșuri pentru decoruri diverse: monoporții sau torturi
Lecture 33Decor chei și foarfece vintage
Lecture 34Piped decor
Lecture 35Decor fagure
Lecture 36Decor sfera
Lecture 37Ciuperci din ciocolată
Lecture 38Structura compusă din decoruri realizate pe parcursul celor 3 zile
Lecture 39Decoruri specifice perioadei cursului
Final Quiz