InstructorRodica Bunea
TypeOnsite Course
Datemart. 2, 2015 - mart. 6, 2015
PlaceHilton Hotel, Grand Ballroom, East Street, London
Seat107/200
Price$99$89
Buy NowBook Now

Decor machete torturi de nuntă

Nivel: Începător / Intermediar
Durată: 3 zile, 27 ore
Număr locuri: 6
Cost: X RON

Descriere:

Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să modeleze în pastă de zahăr sau în ciocolată modelabilă sau celor care doresc să învețe să devină colaborator specialist decorator.

De menționat faptul că unele tehnici sunt similare și decorului tip hobby (confecționare flori, aplicare materii prime, modelaj fimo/cernit sau porțelan rece).

Structura cursului include o parte teoretică și una practică. Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
  • materii prime și ustensile proprii;
  • masă de lucru proprie (1200 cm * 700 cm);
  • bufet cu cafea/ceai, apă/răcoritoare, gustări dulci/sărate, fructe;
  • diplomă de participare
Toate machetele realizate rămân în posesia cursantului.

 

Pictures From Class
În urma cursului, participanții vor:
  • fi familiarizați cu toate etapele necesare realizării machetelor pentru nuntă;
  • cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii majorității decorurilor torturilor de nuntă;
  • vor fi capabili să conceapă şi să realizeze singuri machete destinate nunților.
Section 1Parte teoretică (2 ore)
Lecture 1Cum putem prelua comenzi, oferi consultanță sau cum putem vinde un tort/machetă de nuntă
Lecture 2Modul de realizare, păstrare, transport, livrare tort / machetă de nuntă
Lecture 3Materii prime alimentare utilizate în decorul machetelor (pastă de zahăr / ciocolată modelabillă, coloranți, foi din vafă, royal icing etc.)
Lecture 4Ustensile și mod de utilizare
Lecture 5Proporții în etajarea torturilor / machetelor
Lecture 6Formele de bază în modelaj / tehnici simple construcție figurine
Lecture 7Tehnici de obținere culori bazate pe teoria culorilor
Lecture 8Reguli de igienă
Lecture 9Rețetar
Section 2Parte practică - realizare 3 machete torturi nuntă (25h)
Lecture 10Îmbrăcare în pastă de zahăr
Lecture 11Îmbrăcare în royal icing / cremă de unt / foi de vafă
Lecture 12Folosire mulaje pentru obținere efecte diferite (negativ/emboss)
Lecture 13Aerografiere
Lecture 14Antichizare
Lecture 15Aplicare foiță argintie / aurie (silver / gold foiled technique)
Lecture 16Aplicare șablon (stenciled lace technique)
Lecture 17Aplicare paiete / pietre (sequins technique)
Lecture 18Aplicare foi icing
Lecture 19Decor cu posh royal icing (freehand piping)
Lecture 20Obținere decor cu tehnică drapată (draping technique)
Lecture 21Obținere textură rustică royal icing / cremă de unt (rustic icing technique)
Lecture 22Obținere 4 texturi organice diferite (scoarță de copac) din / pe pastă de zahăr
Lecture 23Obținere textură crăpată pe pastă de zahăr
Lecture 24Obținere model gofrat (ruffles techniques)
Lecture 25Pictură cu unt de caco
Lecture 26Realizare flori din: pastă de zahăr, royal icing, vafa, hârtie orez
Lecture 27Modelaj simplu în pasta de zahar / ciocolată modelabilă