Project Info
Project Description
Ciocolaterie și decoruri din ciocolată
Nivel: Începător / Intermediar
Durată: 3 zile, 24 ore
Număr locuri: 4
Cost: X RON
Descriere:
Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să învețe să lucreze cu ciocolata.
Structura cursului include o parte teoretică și una practică. Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
- materii prime și ustensile proprii;
- masă de lucru proprie (1200 cm * 700 cm);
- bufet cu cafea/ceai, apă/răcoritoare, gustări dulci/sărate, fructe;
- diplomă de participare
Macheta realizată rămâne în posesia cursantului.
Poze de la curs
În urma cursului, participanții vor:
- fi familiarizați cu toate etapele necesare realizării pralinelor, trufelor și decorurilor din ciocolată
- cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii pralinelor, trufelor și decorurilor din ciocolată
- vor fi capabili să conceapă şi să realizeze singuri praline, trufe și decorurilor din ciocolată.