![](https://academiadeartadulce.ro/wp-content/uploads/2013/10/photodune-2650397-sailing-m.jpg)
![](https://academiadeartadulce.ro/wp-content/uploads/2013/11/photodune-2497009-vintage-train-m.jpg)
![](https://academiadeartadulce.ro/wp-content/uploads/2013/10/photodune-7791145-cheese-variety-l.jpg)
![](https://academiadeartadulce.ro/wp-content/uploads/2014/08/photodune-6590781-product-launch-flat-illustration-2.jpg)
Project Info
Project Description
Decor biscuiți cu royal icing
Nivel: Începător / Intermediar
Durată: 2 zile, 18 ore
Număr locuri: 7
Cost: X RON
Descriere:
Cursul este destinat atât persoanelor care lucrează în domeniul alimentației publice (laboratoare de cofetărie) cât și celor care doresc să învețe să decoreze biscuiți/turtă dulce cu ajutorul royal icing-ului.
Structura cursului include o parte teoretică și una practică. Pe toată perioada cursului, fiecărui cursant îi sunt asigurate următoarele:
- materii prime și ustensile proprii;
- masă de lucru proprie (1200 cm * 700 cm);
- bufet cu cafea/ceai, apă/răcoritoare, gustări dulci/sărate, fructe;
- diplomă de participare
Toți biscuiții realizați rămân în posesia cursantului.
Poze de la curs
În urma cursului, participanții vor:
- fi familiarizați cu toate etapele necesare realizării figurinelor din pastă de zahăr/ciocolată modelabilă;
- cunoaşte tehnicile care trebuie folosite în vederea obţinerii decorurilor din pastă de zahăr/ciocolată modelabilă;
- vor fi capabili să conceapă şi să realizeze singuri figurine din pastă de zahăr/ciocolată modelabilă.